Werkwijze en prijsindicaties

In 4 stappen van kennismaking tot realisatie

 

Stap 1

We hebben elkaar gevonden!

In een eerste gesprek leren we elkaar beter kennen en worden de wensen zo duidelijk mogelijk. Zo'n eerste gesprek kan op verschillende manieren, online, face to face bijvoorbeeld bij jou thuis, of via mail of telefoon.

Stap 2

Yes, de wensen zijn duidelijk en uitvoerbaar! 

N.a.v. de wensen ga ik aan de slag met een eerste schets en maak ik een vrijblijvende offerte. Deze ontvang je via mail en mochten er nog vragen zijn dan nemen we die uiteraard samen nog even door totdat alles duidelijk is. 

Stap 3

Ben je blij geworden
van stap 2?

Dan ga ik aan de slag met het definitieve digitale ontwerp. Het kan natuurlijk zijn dat je na het zien van dit ontwerp toch nog wat wijzigingen door wilt voeren. Dat kan, de prijs in inclusief 1 correctieronde. Daarna komen er extra kosten bij.

Stap 4

The fun part,
tijd om te gaan kliederen!

Nu we allebei helemaal blij en tevreden zijn komt het leukste deel, het plaatsen!
Meestal lukt dit binnen 1 dag(deel) zodat je eind van de dag kunt genieten van je eigen unieke eyecatcher.
Ben je tevreden? Laat het weten via een recensie... :-)

Prijsindicaties

voor Kids & teens en Bij jou thuis

 

Voor 450,- kun jij al een unieke eyecatcher in huis hebben! Let op, genoemde prijzen hieronder zijn indicaties. Prijzen kunnen om verschillende redenen afwijken van deze indicaties, zoals de grootte van de muur, de complexiteit van het ontwerp, het gebruik van kleuren of de kwaliteit van de muur zelf. Goed om te weten is dat de muur glad moet zijn. Het liefst glad gestuct. Ook renovlies behang is mogelijk, zolang de muur maar glad en egaal is. 

Grafitti naam
€ 450,-

Kleine tekening (tot ± 1 m2)
€ 395,-

Grote tekening (tot ± 3 m2)
€ 550,-

Volledige muur (tot ± 8 m2)
€ 695,-

Op de zakelijke werkplek

 

De vanafprijs voor bedrijven is gemiddeld vanaf € 1250,- ex 21% BTW. Voor enkel het plaatsen van een logo liggen de prijzen iets lager. Prijzen kunnen om verschillende redenen afwijken van deze indicaties, zoals de grootte van de muur, de complexiteit van het ontwerp, het gebruik van kleuren of de kwaliteit van de muur zelf. Goed om te weten is dat de muur glad moet zijn. Het liefst glad gestuct. Ook renovlies behang is mogelijk, zolang de muur maar glad en egaal is. 

Logo

950,- ex 21% BTW

Complete muur/collage

vanaf ± 1250,- ex 21% BTW